Yahşihan'a itfaiye aracı takviyesi

Yahşihan

Yahşihan Belediyesi yeni bir itfaiye aracı aldı. Araç ilçedeki çok katlı binalarda çıkacak yangınlara müdahale için kullanılacak. Belediye Başkanı Ahmet Sungur sürekli gelişen ilçenin her türlü ihtiyacını düşündüklerini söyledi.

FİLOYA İTFAİYE KATTI Yahşihan Belediyesi araç konvoyuna bir araç daha kattı. Yahşihan Belediyesi tarafından ilçede bulunan çok katlı bina sayısının çoğalması ve mevcut itfaiye araçlarını bu konuda yeterli gelmemesi nedeniyle geçtiğimiz günlerde yeni bir araç alımı gerçekleştirmişti. Yeni itfaiye aracı dün Yahşihan Belediyesine devir edildi. Araç için ayrıca Almanya’dan çok katlı binalarda çıkan olumsuzlukları önlemek için kurtarıcı merdiven siparişi verildiği merdiveninde bir iki gün içinde araca monte edileceği belirtildi.

ÇOK KATLI BİNALAR YÜKSELİYOR İtfaiye biriminin 24 saat hizmet eden bir birim olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Ahmet Sungur ilçenin mevcut yerleşim yapısının farklı olmasından dolayı itfaiye hizmetinin de bu yönde değiştiğini kaydetti. Sungur "Yahşihan biliyorsunuz sürekli gelişiyor. Bizde ilçemizin gelişimi yönünde ortaya çıkacak sorunları ve olumsuzları bitirmek için çalışıyoruz. İlçede yeni yapılandığı yerlerde çok katlı binalar yükseliyor. Örneğin bu çok katlı binalarda yangın çıkması veya acil bir kurtarılma durumunda olaya müdahale etmek itfaiyenin görevi ve bu yüzden bu tür vakalara karşı hem personelimizi hem de araç ve gereçlerimizi geliştiriyoruz. Bu tür olaylara müdahale için araç alımı yaptık. İlçemizde bazı bölgelerinde çıkabilecek yangınlara karşı kullanılabilecek hidrantlarımız var. Bunların sayısını arttırmayı düşünüyoruz" dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ